Over ons: onderdeel van Talent Primair

Wij zijn trots deel uit te maken van Talent Primair, een stichting die zich inzet voor kwalitatief hoogstaand basisonderwijs in de Gooi en Vechtstreek. Hieronder vindt u meer informatie over onze plaats binnen deze dynamische onderwijsgemeenschap.

Stichting Basisonderwijs Gooi en Vechtstreek, beter bekend onder de werknaam Talent Primair, is het overkoepelende bestuur waaronder onze school valt. Talent Primair is een vooruitstrevend onderwijsnetwerk met een divers aanbod aan basisonderwijs.

Naar de website van Talent Primair

Ons netwerk

 

 • 22 Basisscholen
  Ons netwerk omvat 22 scholen met in totaal 25 leslocaties verspreid over de gemeenten Blaricum, Gooise Meren, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Stichtse Vecht, Weesp, en Wijdemeren.
   
 • Diverse Onderwijsvormen
  Hoewel de meerderheid van onze scholen openbaar onderwijs biedt, hebben we ook gespecialiseerde scholen zoals vier Montessorischolen, een Daltonschool, en twee Jenaplanscholen. Daarnaast bieden we Hoogbegaafden Onderwijs aan op OBS Blaricum.
   
 • Circa 5000 Leerlingen
  Ons onderwijsnetwerk bedient ongeveer 5000 leerlingen, waarbij elk kind centraal staat in onze aanpak.

Bestuur en leiderschap

Talent Primair wordt geleid door een tweehoofdig College van Bestuur. Dit college wordt voorgezeten door de heer Roel Hoogendoorn, met mevrouw Fije Hooglandt als gewaardeerd lid. Samen zorgen zij ervoor dat onze scholen optimaal functioneren binnen de kaders van onze onderwijsmissie.

Ontdek meer

Wilt u meer weten over onze school en hoe wij ons onderwijs vormgeven binnen het netwerk van Talent Primair? Of bent u geïnteresseerd in het brede aanbod van onze zusterscholen? Bezoek dan de 'onze scholen' pagina op de website van Talent Primair voor een totaaloverzicht en directe links naar de websites van alle aangesloten scholen.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van een onderwijsnetwerk dat diversiteit, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel draagt. Ontdek wat onze school en Talent Primair voor uw kind kunnen betekenen.

Interesse?

Vraag meteen een rondleiding aan!

 

Naar contact

Ons laatste nieuws