In- en externe vertrouwenspersonen

Op De Catamaran begrijpen we het belang van een veilige en vertrouwde omgeving voor zowel onze leerlingen als hun ouders. Daarom hebben wij specifieke contactpersonen aangesteld om te zorgen voor een luisterend oor en ondersteuning bij eventuele problemen of zorgen.

Interne vertrouwenspersoon

Onze interne vertrouwenspersoon, Mieke van Melsen, is uw eerste aanspreekpunt voor alle zorgen of problemen die niet direct met de leerkracht of directie besproken kunnen of willen worden. Mieke biedt een vertrouwelijke omgeving om uw zorgen te delen en samen naar oplossingen te zoeken. Ze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via haar e-mailadres.

Externe vertrouwenspersoon

Voor zaken die buiten de mogelijkheden van onze school liggen of wanneer een onpartijdige blik gewenst is, staan onze externe vertrouwenspersonen, Suzanne Rhee en Hans van Holland van de CED-Groep, voor u klaar. Zij bieden onafhankelijk advies en ondersteuning en zijn gebonden aan geheimhouding.

 

Contactgegevens vertrouwenspersonen
 

Mieke van Melsen
mieke@swsdecatamaran.nl

CED-Groep
 E-mail: evp@cedgroep.nl 
Telefoonnummer: 010-4071599 
Website: www.cedgroep.nl 
Postadres: CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam

 

We moedigen u aan om bij eventuele problemen niet te aarzelen en contact op te nemen met de relevante vertrouwenspersoon. Samen streven we naar een oplossing waar iedereen zich in kan vinden.

Interesse?

Vraag meteen een rondleiding aan!

 

Naar contact