Personeel

Door onze nauwe samenwerking met De Tweemaster in Nigtevecht en OBS de Linde in Nieuw-Loosdrecht kunnen leerkrachten ingezet worden op beide basisscholen. Dit zorgt voor meer vakoverleg, meer afwisseling in het werk en meer expertise op beide scholen. Een zeer vruchtbare samenwerking waar wij trots op zijn.

Functies en taken binnen de school

• directeur en de locatie directeur: zijn verantwoordelijk voor het onderwijs en de dagelijkse gang van zaken op de school
  • groepsleerkracht: verzorgt de lessen in de groep
  • vakleerkracht: verzorgt, bijvoorbeeld, het bewegingsonderwijs en theaterlessen
  • intern begeleider: coördineert de leerlingenzorgactiviteiten
  • ict'er: zorgt voor de computers, de software en begeleidt onderwijsinhoudelijke veranderingen op dit gebied

Daarnaast hebben wij vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs, theaterles en mediawijsheid!

Ons Team

Directeur SWS de Catamaran (Oud-Loosdrecht), OBS de Linde (Nieuw-Loosdrecht) en OBS de Tweemaster (Nigtevecht):
meester Hans.

Hans Broekhof - directeur SWS de Catamaran